Heti horoszkóp 2020. január 6. – január 12. – Józan ésszel

Horoszkóp minden hétre

2020.01.04. 17:01

Az Oroszlán a héten legyen nagyon körültekintő, a Vízöntő betekintést nyerhet valahová, ahová eddig nem. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első fele ideális lehet új dolgok beindításához és elhalasztott ügyek befejezéséhez is. Ezekben a napokban nehezebb és kockázatosabb ügyekbe is bátran belevághatsz, mivel még a szerencse is a te oldaladon áll. Bízz az ösztöneidben, de azért ne légy vakmerő!

A hét második fele egy izgalmas változást hoz számodra, de az izgalom ezúttal inkább kellemes lesz, mintsem félelmetes. Egy véletlen találkozás pedig arra inspirál majd téged, hogy szokatlan dolgokat is megtegyél, vagy elindít benned egy változást, amelynek a vége egy rossz szokás elhagyása, vagy egy új felvétele lehet. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében arra vágysz, hogy megoszd az érzéseidet valakivel, légy bár egyedülálló, vagy élj párkapcsolatban. Arra is van esély, hogy valakit, akivel csak nem rég találkoztál, nem tudsz egykönnyen kiverni a fejedből és szinte már azt érzed, megszállottja lettél az illetőnek. Meglévő, stabil kapcsolatod viszont most egy új szintre fejlődhet.

A hét második felében nagy hatást tudsz gyakorolni a környezetedben lévő emberekre, így sikeres lehetsz, ha valamit értékesítenél, vagy ha meggyőznél valakit az igazadról, vagy a véleményedet szeretnéd terjeszteni. Ugyanakkor te magad is fogékony leszel az újra, érdekesre, így az kettős helyzet alakulhat ki, hogy miközben befolyásolsz másokat, te is befolyás alá kerülsz. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.