Heti horoszkóp 2020. január 6. – január 12. – Józan ésszel

Horoszkóp minden hétre

2020.01.04. 17:01

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében vonzerőd megerősödik, amely segít abban, hogy hatással legyél a környezetedben lévő emberek gondolkodására. Most könnyebben győzhetsz meg embereket, kérhetsz szívességet és hatékonyabban tudod megértetni magadat másokkal. Szinte vibrál körülötted a levegő, így ha olyan ötleted támad, hogy elcsábíts valakit, most azt is megteheted!

A hét második felében kritikus helyzet alakulhat ki a környezetedben, olyan probléma elé nézhetsz, amely megoldásához tartós koncentráció, türelem és alapos mérlegelés szükséges. Légy magabiztos, ha ez ügyben tárgyalnod kell és mindig józan ésszel közelíts a feladathoz. Ügyelj a részletekre és mindig a hosszú távú megoldást igyekezd választani. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Rák – heti horoszkóp

A hét eleje érzékenységet, intuíciót és empátiát hoz számodra, ami megkönnyíti, hogy a környezetedben lévő emberekkel jó kapcsolatot ápolj. Emellett azonban segít abban is, hogy elmerülj az álmaidban, vagy valami más álmában. Könnyebben átélsz most filmeket, könyveket, de érzékenyebbé válsz mások problémájára is.

A hét végén viszont negatív gondolkodású környezetbe kerülhetsz, ami félreérthető és feszült helyzeteket eredményezhet, ez pedig vitákhoz, feszültségekhez vezethet. Ezekben a napokban fogalmazz mindig pontosan és óvatosan, de ügyelj arra is, hogy mit írsz alá, vagy milyen ígéretet teszel. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.