Heti horoszkóp 2020. január 6. – január 12. – Józan ésszel

Horoszkóp minden hétre

2020.01.04. 17:01

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében betekintést nyerhetsz egy helyre, amelyet eddig elzárva tartottak előtted. Habár könnyen lehet, hogy amit ott találsz, ellenkezik az eddigi felfogásoddal, próbálj nyitottan és befogadóan közeledni az ott megismert ügyhöz. Néha érdemes több szemszögből is megvizsgálni a dolgokat. Hagyd ezt most érni egy kicsit magadban!

A hét második fele komoly és felelősséggel teli megbeszéléseket, találkozókat hozhatnak számodra, ahol nem lankadhat a figyelmed egyetlen percre sem. Legyen bármi is a téma, ne dönts felületesen és ne írj alá semmit, amíg a minden apró részlettel nem vagy tökéletesen tisztában. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében az önértékelésedben történhet komoly változás. Egy sikeres időszak eredményeként most büszkeséggel és elégedettséggel tekinthetsz vissza a közelmúltadra és ezt úgy érezheted, érdemes megosztanod a környezeteddel is. Légy óvatos azonban, mivel nem mindenki nézi jó szemmel a dolgaidat, így előfordulhat, hogy megpróbál téged negatív színben feltüntetni majd.

A hét második fele intenzív gondolkodást és fontos beszélgetéseket hozhat, melynek során ötleteket, terveket vitatsz meg valakivel, aki közel áll hozzád. Most lehetsz egy kissé kalandvágyóbb is és olyan elképzeléseket is felvethetsz, melyek mindeddig talán kívül estek azon a zónán, amelyet számodra elérhetőnek tartottál. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

.