Heti horoszkóp 2020. január 6. – január 12. – Józan ésszel

Horoszkóp minden hétre

2020.01.04. 17:01

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében kiderülhet, hogy valami, amelyről már azt hitted, túl vagy rajta, ismét az életed része lehet, vagy feladatot ad neked a közeljövőben. Legyen bármi ez, igyekezz hamar túltenni magadat a keserűségen és próbálj a megoldásra koncentrálni. Ebben a helyzetben a legnagyobb veszélyt az jelentheti számodra, ha meggondolatlanul, kapkodva cselekszel.

A hét második felében alkalmad lehet kihasználni egy lehetőséget, amely, ha jól élsz vele, komoly esélyt ad arra, hogy minél szélesebb körben ismert legyél, vagy ismert legyen a véleményed. Most könnyedén győzheted meg a környezetedet az igazadról, vagy kerülhetsz olyan pozícióba, amelyből magasabbra juthatsz. Használd ki, amit az élet nyújt számodra! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Bak – heti horoszkóp

A hét első fele megnöveli benned az érzékenységet a környezeted problémái iránt és esélyt ad arra is, hogy segíts másokon, támogass olyanokat, akik erre rászorulnak. Fontos azonban felismerned, hogy hol és hogyan tudsz valódi változást elérni ezzel. Nem mindegy ugyanis, hogy egy bajnak a tüneteit kezeled, vagy pedig magára a problémára igyekszel megoldást adni.

A hét második felében egy titok kerülhet nyilvánosságra és ez próbára teheti a kapcsolatodat egy hozzád közelálló személlyel. Bármi is az ok, ne ítélj elsőre és minden esetben hagyd meg a magyarázat jogát az illetőnek. Ne feledkezz meg a második esélyről sem! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.