Heti horoszkóp 2020. január 6. – január 12. – Józan ésszel

Horoszkóp minden hétre

2020.01.04. 17:01

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első időszakában a szabadság és az új dolgok, élmények iránti igényed jelentősen megerősödhet, ami ahhoz is vezethet, hogy képes lennél alaposan felforgatni magad körül a dolgokat akár a kapcsolataidat érintően is. Hajlamos lehetsz a merészségre és a nagyobb kockázatvállalásra is, így megtörténhet, egy reggel úgy ébredsz, hogy hirtelen azt sem tudod, hol is és kivel is vagy valójában.

A hét második felében viszont úrrá lehet rajtad az érzékenység, így nagyon fontossá válhatnak a szeretteid és a barátok is. Ezekben a napokban fokozott lehet az igényed a meghitt társalgásra, legyen az egy baráti beszélgetés, vagy egy tanács kérése valakitől, aki rendkívül közel áll hozzád. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében érzékeny és kitárulkozó hangulat köszönthet rád. Most megvallhatod az érzéseidet valakinek, elmondhatod, hogy mennyire fontos számodra, mennyire tiszteled és szereted. Előfordulhat az is, hogy a vallomás, amely kikívánkozik belőled, nem a pozitív, hanem a negatív tartományból érkezik. Ekkor jó esélye van annak, hogy valaki végül a te sommás véleményeddel távozik egy beszélgetést követően.

A hét második felében közel kerülsz a sikerhez, ehhez azonban komoly koncentráció és a külvilág szinte teljes kizárása szükséges majd. Igyekezz elérni, hogy semmi és senki sem zavarhasson meg és sikerüljön a helyére tenned az utolsó elemeit is ennek a régóta épített kirakósnak. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.