Heti horoszkóp 2020. január 6. – január 12. – Józan ésszel

Horoszkóp minden hétre

2020.01.04. 17:01

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében gyógyírt, vigaszt nyújthatsz a környezeted számára, mert belőled ekkor erő és nyugalom sugárzik. Képes leszel arra, hogy meggyőzz másokat, de arra is, hogy szavaiddal, tanácsaiddal valakinek akár egy új irányt is megmutass. Bánj felelősen ezzel a képességeddel!

A hét második felében komolyan kell koncentrálnod, különösen a részleteket illetően, ha egy feladatot kell megoldanod. Könnyen kerülhetsz ugyanis olyan helyzetbe, amikor egy apró hiba miatt kényszerhelyzetbe kerülsz és olyan lépéseket kell megtenned, amelyet amúgy nem szeretnél. Kerüld el az ilyen helyzetet, légy nagyon körültekintő, különösen, ha alá kell írnod valamit! >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy kapcsolatod körül fog forogni minden gondolatod. Ez a kapcsolat ugyanis nem a szokványos fajtából való, több különleges elemet is tartalmazhat és az sem biztos, hogy a környezetedben mindenki jó szemmel nézi annak alakulását. Közelíts mindehhez gyakorlatiasan és ne feledkezz meg a józan észről sem!

A hét második felében tehetsz valamit annak érdekében, hogy az életed egy fontos területén továbblépj. A kérdés azonban főleg az, hogy mindezt miképpen teszed. Megteheted könyörtelen módon, keményen, vagy megpróbálhatod enyhíteni a következményeket, amely a környezetedben valakin lecsapódik. Mindkét megoldásnak van előnye most. >>> Itt a január havi horoszkóp   >>> Itt az éves horoszkóp 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.