Hirdetés

Hirdetés

Fókusz

Kiállítás a szombathelyi Székesegyház történetéről a Székesegyházban

2016.12.02

Elkészült a Lendvai Rezső – Koltay Ferenc szerkesztette székesegyház-történeti kiállítás, amelyet jelenleg a templomban tekinthetnek meg az érdeklődők. A 40 darab, 2x1 méteres molinót rövidesen - még decemberben - a székesegyház felújított toronybelsőiben helyezik majd el.

Szombathelyen is fellép a Boban Markovic Orkestar

2016.12.02

Ünnepi magyarországi turnéra indul a Boban Markovic Orkestar. A balkáni zene egyik legjelentősebb csapatának tíz helyszínt érintő koncertsorozata december 2-án Szegeden kezdődik és 2017. január 6-án Miskolcon zárul.

Ilyen dédi Jordán Tamás a Weöres Sándor Színház új darabjában

2016.12.01

Roberto Cossa: A Dédi. Tragikomédia. Egy szünettel 170 perc. Rendezte: Valló Péter. Bemutató: december 2. 19 óra, Márkus Emília terem. Czika László képei a fotóspróbán készültek.

Mindenhol elviszik a szemetet Vas megyében? Mikor érkeznek meg a több hónapja késő számlák?

2016.12.01

A rezsicsökkentés vívmányának megvédése az egyik fontos célja a hulladékgazdálkodási közszolgáltatásban tervezett változtatásoknak - jelentette ki szerdán Szombathelyen Weingartner Balázs, a Nemzeti Hulladékgazdálkodási Koordináló és Vagyonkezelő Zrt. elnök-vezérigazgatója. 

Miss Supranational: Kocsis Korinna már a három legszebb lány között

2016.11.30

Töretlenül halad előre a Miss Supranational szépségverseny magyar versenyzője, a Vas megyei Kocsis Korinna, akit immár a három legszebb lány közé sorolják. Pénteken az is kiderül, végül milyen helyezést ér el a szépség.

.