Havi horoszkóp 2020. március – Nagy dobás előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.02.27. 17:00

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában megnövekedhet benned a feszültség, talán a külső elvárások miatt, így ha nem szeretnél vitát a környezeteddel, akkor érdemes levezetned az energiát valahol máshol. Jó alkalmat teremt erre a mozgás, a sport, de ezt a mozgást nemcsak a futópályán, hanem akár az ágyban is kivitelezheted. Igyekezz türelmesen és empatikusan bánni a környezeteddel és ez segít abban, hogy a benned lévő feszültség tovább csillapodjon.

A hónap közepe újabb izgalmakat hozhat számodra, de ez már egy igazán pozitív kicsengésű helyzetből adódik majd. Pénzügyileg, vagy szakmailag ugyanis jelentős előrelépés vár rád és ez arra sarkall majd, hogy folytasd az utat abba az irányba, amerre most haladsz. Ezekben a napokban valaki igyekszik szándékosan megnehezíteni az életedet és a helyzet megoldásának a kulcsa abban rejlik, meg tudod-e érteni, mit miért tesz.

A hónap utolsó időszakában erőre és kitartásra lehet szükséged, mivel egy nehéz feladatot kell majd megoldanod. Legyen ez egy új, vagy egy régóta folyó projekt, most ügyelned kell arra, nehogy végzetes hibát véts és arra is, nehogy egy rejtett akadály elkerülje a figyelmedet. A legnagyobb esély most arra van, hogy sikerrel jársz, de előre azért ne bízd el magad! >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap első időszakában egy bátor húzással komoly eredményt érhetsz el egy számodra fontos területen, ami lehet egy munkáddal kapcsolatos dolog, de akár egy olyan is, amely a magánéleteddel, vagy egy fontos kapcsolatoddal függ össze. Fontos szerepet játszik ezekben a napokban az a tulajdonságod, hogy képes vagy jól együttműködni másokkal egy jó cél érdekében.

A hónap középső időszaka jó híreket hoz számodra, de hogy az ebben rejlő siker lehetőségét maximalizálni tudd, szükség lehet arra, hogy az emberekre magad körül jó benyomást tégy. Ügyelj a modorodra és a külső megjelenésedre egyaránt és így elérheted, hogy olyanok is hallgassanak rád, vagy elismerjenek, akik amúgy szkeptikusan állnak hozzá a dolgaidhoz.

A hónap utolsó időszakában előfordulhat néhány technikai hiba, vagy rossz kommunikációból adódó félreértés a környezetedben és ez különösen jelentős lehet, amikor váratlanul megjelenik valaki a múltadból és igyekszik mindent összekavarni, amit csak tud. Most kell elég bátornak és eltökéltnek lenned ahhoz, hogy egy olyan kapcsolatot, amely mérgezi az életedet, végleg lezárj, elfelejts. A szemed előtt egy új kezdet legyen és ne a múlt árnyai!  >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.