Havi horoszkóp 2020. március – Nagy dobás előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.02.27. 17:00

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában meghibásodások, műszaki problémák és félreértések növelik benned a bizonytalanságot és arra ösztönöznek, hogy meghozz néhány régóta halogatott döntést. Ez jó irány, de csak akkor, ha biztos vagy abban, hogy mindez megoldást és nem újabb problémákat hoz az életedbe. Ne feledd, hogy a rossz döntésnél az is jobb, ha nincs döntés.

A hónap közepe belső nyugalmat és egyensúlyt hoz az életedbe és ez külsőleg is megmutatkozik rajtad. A környezeted megérzi rajtad az erőt és mindez azt eredményezi, hogy az emberek hallgatnak rád és adnak majd a véleményedre. Ha el szeretnél érni valamit más embereknél, jobb pozíciót szeretnél egy viszonyrendszerben, akkor ez az időszak erre is optimális lehet. Eladni, venni valamit most jobb eredménnyel tudsz.

A hónap utolsó időszakában néhány akadályt kell leküzdened, de ez most nem jelenthet problémát számodra. Ráadásul egy versenyhelyzet most éppen azt eredményezi nálad, hogy az eddigieknél is elszántabban tudsz küzdeni a céljaidért. Mind külsőleg, mind pedig belső tulajdonságaidat illetően vonzó időszakban leszel és ez meg fog látszódni azon is, hogyan viszonyulnak hozzád az emberek. >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában erő és energia jellemez, ami bátorságot és önbizalmat kölcsönöz neked. Ha azonban túlzottan magabiztosnak mutatkozol, előfordulhat, hogy a környezeted egy részénél mindez visszatetszést vált majd ki. Igyekezz elkerülni az ebből adódó konfliktusokat azzal, hogy igyekszel kedves, barátságos arcot mutatni azoknak, akinél látod, hogy most nem érzik biztonságban magukat a jelenlétedben.

A hónap közepén viszont már te érezhetsz szorongást, bizonytalanságot, mivel meghibásodások, félreértések nehezítik az életedet, ráadásul negatív hírek érkeznek be hozzád több helyről is egyszerre. Ne feledd, hogy nem lehet minden hírt egyből készpénznek venni és a valóság nagyon gyakran köszönőviszonyban sincs azzal, amit a média eléd tár. A tényeknek higgy és maradj józan minden helyzetben.

A hónap végén megtörténhet végre egy régóta esedékes lépés és lezárulhat valami az életedben, teret adva valami újnak, jobbnak. Bár erre talán már jó ideje vártál, most fura módon mégis szomorú lehetsz. Természetesen mindez csak ideiglenes, hiszen most friss és izgalmas dolgok várnak rád az életed minden területén. Légy nyitott és befogadó és adj végre esélyt valakinek, aki már egy ideje közel akar kerülni hozzád!  >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.