Havi horoszkóp 2020. március – Nagy dobás előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.02.27. 17:00

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában talán egy kicsit többet kell megtenned az átlagosnál ahhoz, hogy megszerezd, amit akarsz, legyen az valamely anyagiakat érintő dolog, vagy akár érzelmi igény. Persze nem is te lennél, ha nem érnéd el, amit akarsz ezúttal is. Ezekben a napokban ugyanakkor hajlamos lehetsz az önzésre, ami egyesekben talán visszatetszést kelt, mások viszont az erőt s a határozottságot látják meg benne. Kerüld el viszont a pazarlást és az adósságot, légy mértékletes!

A hónap közepén főként a változás jellemzi az életedben és ez a változás okozhat kellemetlen sokkot, de érdekes izgalmakat is. Ha új kapcsolatra vágysz, ezek a napok kiemelten alkalmasak erre. Szervezz randevúkat, erre pedig most az internet kifejezetten alkalmas lehet számodra. Egy siker, vagy egy kudarc bármely területen ugyanakkor most sokkal nagyobb örömet, vagy épp bánatot okozhat, így készülj fel mindkettő megfelelő kezelésére is.

A hónap végén eljöhet az idő arra, hogy egy súlyos, nehéz feladatot a végső szakaszába navigálj. Mindez elégedettséget, elismerést és tiszteletet hozhat számodra és végre érezheted, hogy a sok akadály, melyet leküzdöttél, nem volt hiába való. Mielőtt ismét a jövőbe tekintenél új terveidet nézegetve, adj időt magadnak a kikapcsolódásra is. Ünnepelj és tedd mindezt azzal, akivel a legjobban érzed magadat.  >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszaka magánéleti és szakmai sikereket hozhat számodra, környezeted egy része irigykedve figyel majd rád, más részét pedig lenyűgözi egyéniséged és karizmád. A magánéletedet is ez jellemzi majd, mivel most úgy viselkedsz majd, mint egy mágnes, amely vonzza magához a körülötte lévő dolgokat. Ezekben a napokban igyekezz jól és érthetően kommunikálni, mivel valaki talán nem érez magában elegendő önbizalmat, hogy a közeledbe kerüljön, pedig te örömmel vennéd ezt.

A hónap közepén talán túlságosan is megnövekedhet a kockázatvállalási hajlandóságod, így erre tudatosan oda kell figyelned, nehogy ez váratlan meghibásodás, vagy esemény olyan pillanatban érjen, amikor védtelen és felkészületlen állapotban vagy. Ebben az időszakban az ösztöneid erősek lesznek, de az eszeddel jól fogod kontrolálni az esetlegesen elszabaduló folyamatokat is. Most egy új ember egy új és érdekes felfedezést is jelenthet neked.

A hónap végén egy régi ügyet kell befejezned, amely már régóta függőben volt és amely mindeddig csak azért nem kerül lezárásra, mert valaki körülötted nem végezte el időben a feladatát. Most azonban végre elfelejtheted az életed ezen régóta húzódó időszakát is és nyithatsz valami új és izgalmas felé. Ezekben a napokban egy új nézőpontból vizsgálhatsz meg egy kérdést, amely számodra érdekes felfedezést hozhat, de hogy mit kezdhetsz vele, azt csak a következő hónapok mutatják meg számodra.  >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.