Havi horoszkóp 2020. március – Nagy dobás előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.02.27. 17:00

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában mind mentálisan, mind fizikailag felpöröghet az életed és ez, ha nem vagy elég körültekintő, kapkodással és kommunikációs zavarokkal járhat. Bármennyire is gyors most a te gondolkodásod, szánj elegendő időt arra, hogy másokkal is megoszd a részleteket és te magad is hagyj elegendő időt egy-egy fontos döntés meghozatalára. Ezekben a napokban egy elveszett tárgy keresése veheti el az időd egy részét.

A hónap közepén egy érdekes dologba foghatsz, de ahhoz, hogy mindez igazán sikeresen alakuljon, szükséged lehet némi merészségre, kockázatvállalásra is. Mindezek mellet ez az időszak a legjobb ebben a hónapban az új kezdetre, érintse az életed bármely területét. Ezek a napok akkor lesznek a legsikeresebbek, ha nem hagyod, hogy valaki elterelje a figyelmedet és elvonjon attól a területtől, mely most talán a legfontosabb a jövőd szempontjából. Fókuszálj és figyelj a belső egyensúlyodra!

A hónap utolsó harmadában eljön az ideje, hogy lezárj valamit, hiszen ezen már jó ideje dolgozol és úgy tűnik, minden feltétel adott az utolsó lépések megtételére is. Mindez nemcsak elégedettséggel tölt majd el, de végre megszabadulhatsz egy régi feszültségtől, amely megváltoztathatja a gondolkodásodat az érzelmek területén is. Valaki pedig ennek valószínűleg nagyon fog örülni. >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszakában légy bármilyen eltökélt is, ellenállásba ütközhetsz valaki részéről, aki úgy érzi, túlságosan is önző vagy és magabiztos. Gondosan válaszd meg, hogy milyen csatamezőn ütközöl meg az illetővel és ha úgy látod, hogy érdemes, válaszd a taktikai visszavonulást. Kár megvívni az olyan csatát, amelyik később talán harc nélkül is a javadra dől el.

A hónap közepe különösen alkalmas lesz arra, hogy másokat meggyőzz a véleményedről és a gondolataid helyességéről. Most könnyedén teszel jó benyomást másokra, különösen akkor, ha mindezt még azzal is fokozod, hogy még jobban adsz a külső megjelenésedre. Ezek a napok alkalmasak eladásra, vételre, de arra is, hogy önmagad számára valahol kedvezőbb feltételeket harcolj ki valamely területen.

A hónap végén egy múltból felbukkanó emlék, vagy személy okozhat benned némi izgalmat, vagy akár szorongást is, de nem hagyhatod, hogy mindez hatással legyen a mindennapjaidra. Ne hagyd, hogy a múlt árnyai negatív hatással legyenek a jelenedre, igyekezz tanulni a tapasztalatokból, de mindig inkább előre tekints. Ezekben a napokban ráadásul alkalmad lehet megélni új és mély érzelmeket is valakivel, aki talán nemrég lépett be az életedbe. Erre koncentrálj most!  >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.