Havi horoszkóp 2020. március – Nagy dobás előtt

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.02.27. 17:00

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap elején nagy lehet benned az igény a sikerre és a szeretetre, de ahhoz, hogy megkapd, amit szeretnél, keményen meg is kell majd dolgoznod. Sok múlik most a körítésen, a megjelenésen, így fordíts különösen nagy gondot a külsődre, beleértve a ruházatodat is. Ha emiatt most szükség lenne némi beruházásra is, ne sajnáld az erre fordított összeget, valószínűleg bőségesen meg fog térülni a későbbiekben.

A hónap közepe lelkesedést és kreativitást hoz az életedbe és egy komoly lehetőséget, hogy megvalósítsd egy régi tervedet, vagy álmodat. Szakmailag és emberi tulajdonságaidat illetően is most komoly fejlődésen mehetsz keresztül és a mostani időszak sikerei akár egész életeden át végigkísérhetnek. Ezek a napok szenvedélyesen telhetnek, ami esélyt ad némi feszültségre is a környezeteddel, ha nem vagy óvatos.

A hónap végén viszont már nagyon nehezen tudod elkerülni a konfliktusokat, csakis akkor, ha elrejted az érzéseidet, gondolataidat mások elől. Ha mindez netán nem sikerül, le kell majd játszanod néhány meccset egy olyan emberrel, aki nem tudja elnézni neked, hogy sikeresebb és okosabb vagy nála. Talán nem is baj, ha így alakul, vele végre tiszta vizet önthetsz a pohárba egyszer és mindenkorra.  >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

Halak – havi horoszkóp

A hónap elején olyan helyzetekbe keveredhetsz, amelyekben gyors gondolkodásra és reflexekre lesz szükséged és arra, hogy kétes helyzetekben is a megfelelő döntést tudd meghozni. Számodra ez könnyen lehet, hogy az év egyik legemlékezetesebb időszakává válik, fontos eredményekkel és életre szóló emlékekkel.

A hónap közepén viszont technológiai meghibásodásokkal, késésekkel, vagy esetleg elveszett tárgyakkal kell foglalkoznod és e helyzetek megoldása a merészségeden és a kockázatvállalási hajlandóságodon múlhat. Most egy okos döntéssel igazán kellemes irányba terelheted a dolgokat magad körül és jó időre elfelejtheted a bizonytalanságot és a félelmet a jövőddel kapcsolatban.

A hónap végén egy új felfedezést tehetsz, vagy egy titok mögé nyerhetsz bepillantást és ez komoly változást hozhat az életedbe. Új lehetőség csillanhat meg előtted, de ez nem csak a munkáddal, hanem a magánéleteddel is kapcsolatban történhet meg. Ha most jól kevered a kártyákat, meglehet életed egyik következő nagy dobása, amely olyan kalandokat hozhat számodra, melyet még sokáig emlegetni fogsz. >>> Öt elvontan gondolkodó csillagjegy

.