Heti horoszkóp 2020. február 17. – február 23. – Extra lehetőségek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.15. 17:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében racionálisan kell megközelítened egy ügyet és összhangba kell hoznod a cselekedeteidet a céljaiddal. Lehet, hogy javaslatokkal, változtatásokkal kell élned és az is, hogy ehhez extra erőforrásokat kell igényelned, vagy hozzárendelned. Ha pedig netán elutasítás és meg nem értettség venne körül ez ügyben, el kell gondolkodnod azon, hogy a megfelelő helyen vagy-e, megfelelő társaságban.

A hét második fele a vonzásokról és az érzékenységről szólhat számodra. Ezekben a napokban olyan lehetsz, mint egy mágnes, de nem biztos, hogy ez a mágnes a megfelelő embert vonzza oda majd hozzád. Egy kis praktikával és megfelelő kommunikációval azonban most bárkit a helyes irányba tudsz terelni, ha igazán akarod. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében óriási potenciál lehet az ötleteidben, elképzeléseidben, melyeket megfelelő kommunikációval jól el tudsz adni a környezeted számára is. Kövesd a megérzéseidet és igyekezd az eseményeket olyan irányba terelni, amely számodra boldogságot és elégedettséget okoz. Lelkesedéseddel most megváltoztathatod más emberek gondolkodását is.

A hét második felében erős lehet benned a késztetés, hogy megszabadulj a rutintól és valami olyasmivel töltsd el az idődet, amely során különlegesnek, egyedinek érzed magadat. Légy rugalmas és nyitott, próbálj ki bátran új dolgokat, szerezz izgalmas élményeket. Mindez pozitív változásokat hoz a lelkedben, mely segítségével néhány dologban talán megváltozik a látásmódod is, méghozzá a jó irányba. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.