Heti horoszkóp 2020. február 17. – február 23. – Extra lehetőségek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.15. 17:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében új utat találhatsz a gyarapodás felé, de hogy ezen az úton probléma nélkül végig tudj menni, okos tervezésre és megfelelő kommunikációra is szükséged lesz. Még tovább javíthatod a siker esélyét, ha bevonod a döntéseidbe a családtagjaidat, vagy azt, akivel a legközelebb állsz lelkileg. Ezen a területen pedig új erőforrásra is lelhetsz.

A hét második felében érdeklődésed egy új közösség irányába tehet nyitottá, ahol olyan információkat és szellemi töltetet találsz, amelyről eddig talán azt sem feltételezted, hogy létezik. Ezek a napok kifejezetten alkalmasak lehetnek arra, hogy befogadd szellemileg az újat és kiderítsd, hogy ami mostanában érdekel, az egy új hobbi, vagy annál esetleg valami mélyebb. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében egyszerre lehetsz sikeres a személyes és a szakmai életedben is, de mindez okos szervezést és némi szerencsét is feltételez. Most úgy növekedhetsz pénzügyileg, hogy közben nem kell lemondanod a magánéletedről sem. Ha teheted, most fordíts némi erőforrást a jótékonykodásra is, hogy segíts azokon, akiknek nem alakult ennyire szerencsésen az élete, mint neked.

A hét második fele kemény munkával és komoly, felelősségteljes hozzáállást igénylő ügyekkel telhet, melyek során nagyon kell ügyelned arra, hogy a minőség és színvonal, melyet tőled elvárnak ne csökkenjen még akkor sem, ha egy váratlan esemény összezavarja a jól felépített terveidet. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.