Heti horoszkóp 2020. február 17. – február 23. – Extra lehetőségek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.15. 17:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében lehetőséged lesz elmondani valakinek, hogy mit érzel iránta, de az is elképzelhető, hogy más módon lesz alkalmad jelezni az érzéseidet. Jó indítás lehet ez egy friss kapcsolatnál, de a meglévő viszonyodhoz is adhatsz egy újabb réteget, ha jól kommunikálsz. Mindig lehet javítani egy kicsit a dolgokon, nem igaz?

A hét második felében egy kicsit több időd lesz a kreatív tevékenységekre, hobbikra, de ehhez tudatosan el kell távolodnod a világ zajától és a mindennapok valóságától térben és tudatilag is. Különítsd el magadat akár úgy, hogy elutazol, akár úgy, hogy kihúzol mindent a falból, amin keresztül betörhet az életedbe a rögvalóság. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében, ha alkalmad adódik, mondd el, hogy mit érzel a szeretteidnek, de nem kell visszafognod magadat akkor sem, ha olyan valakivel kerülsz össze, akit nem szívlelsz. Légy nyílt és őszinte akkor is, ha kellemes, vagy ha kellemetlen az, amit közölni szeretnél. Nyíltságodat most értékelni fogja a környezeted.

A hét második felében egy egyedi lehetőség áll majd előtted, hogy megvalósíts valamit, amit már régóta szeretnél. Talán nem minden alakul teljesen úgy, ahogy azt az eredeti elképzelésedben lefektetted, de a világ változik, és a terveinknek is vele kell változni. Ezekben a napokban egy új romantikus viszony kialakulása válik lehetségessé, de hogy erre te nyitott vagy-e azt a körülmények határozzák majd meg. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.