Heti horoszkóp 2020. február 17. – február 23. – Extra lehetőségek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.15. 17:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében valaki nagyon vonzónak és érdekesnek talál, neked pedig el kell döntened, hogy élsz-e egy olyan lehetőséggel, melyet csak ritkán kínál fel számodra az élet. Mindez persze nagyban függ az aktuális viszonyrendszeredtől és élethelyzetedtől. Néha meg kell elégednünk a tudattal, hogy akár azt is megtehettük volna, hiszen az élet bonyolult és néha bizony áldozatot is kell hoznunk.

A hét második felében egy fontos változás állhat be az életedben és ez a változás hozhat jót, rosszat egyaránt. Rajtad áll, hogy az előtted most megnyíló számtalan lehetőség közül, végül melyiket választod ki. Mielőtt döntenél, hallgass a józan eszedre, mert most az érzelmeid talán becsapnak téged. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében harmonikusan és stressz mentesen alakul a személyes életed. Ez pedig jó alapot szolgáltat arra, hogy olyan terveket is megvalósíts, melyek extra figyelmet és nyugodt körülményeket igényelnek. Ezekben a napokban ráadásul az anyagi körülményeid is kedvezően alakulnak, melyben fontos szerepet játszik egy kivételes bevétel, amely most megnyithat előtted egy újabb kaput is.

A hét második felében elégedettséggel tölthet el, hogy a terveidet siker koronázza és egy személyes jóslatod is beigazolódik. A környezeted szemében megnövekedik a megbecsülésed és olyanok is felismerik a tehetségedet, akik eddig nem voltak elég jó véleménnyel rólad. Most te döntheted el, hogy mire fordítod az extra erőforrásaidat. Megtartod magadnak, vagy segítesz belőle másokat is. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

.