Heti horoszkóp 2020. február 17. – február 23. – Extra lehetőségek között

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.02.15. 17:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében vonzerőd, karizmád és magabiztos fellépésed új kapcsolatokat és befolyást hozhat számodra. Meggyőzőképességed nő, fellépésed segítségével pedig most olyan dolgokat is el tudsz érni, amelyről eddig csak álmodtál. Most van itt a lehetőség egy változtatásra, előnyösebb szerződés kivívására, vagy arra, hogy jobb pozíciót harcolj ki egy magánkapcsolatban.

A hét második felében feszültségekkel lehet tele a társadalmi életed. Talán egy feszült várakozás, vagy a kudarctól való félelem nyomhatja rá a bélyegét a hangulatodra, mindenesetre most jobban tennéd, ha minél kevesebb felületen érintkeznél a környezeteddel, ha nem akarod a következő heteket azzal tölteni, hogy a károkat hozod helyre, amelyet egy-egy meggondolatlan megjegyzésed okozott. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egy hír, vagy egy találkozás választ ad számodra néhány fontos kérdésre és ennek nyomán lehetővé válik az is, hogy átgondold a jelenlegi környezetedhez való viszonyodat. Hiába ugyanis a jó szándék és az optimizmus részedről, ha a másik oldal nagyon nem szeretne azonosulni a terveiddel. Gondold át, mit áldozol fel. A tervedet, vagy egy emberi kapcsolatodat. Lehet, hogy most a kettő együtt nem megy.

A hét második felében felerősödik benned a vágy a függetlenségre. Saját irányt szeretnél szabni az életednek anélkül, hogy ebbe bárki is beleszólna. Ha úgy érzed, hogy a cél, amit kitűztél, megérdemli, hogy harcolj érte, akkor ne késlekedj. Vágj bele, vállalj kockázatot, kísérletezz. Ha nyersz, megvalósult egy álmod, ha elbuksz, akkor pedig elmondatod, voltál elég bátor, hogy megpróbáld. >>> Itt az éves horoszkóp is 2020-ra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.