Heti horoszkóp 2020. március 16. – március 22. – Ami késik, nem múlik

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.14. 17:05

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első fele olyan lehet számodra, mintha egy kirakós kellős közepén lennél és igyekeznél az apróbb darabokat helyesen beleilleszteni a nagy képbe. Ha sikerül, igyekezned kell hosszabb távon gondolkodni, tervezni. Mindig légy gyakorlatias és ne az érzelmeid alapján dönts. Most a racionalitásé a terep.

A hét második felében kitartóan követned kell a meghatározott irányt és attól akkor sem szabad eltérned, ha úgy érzed, már a nehezén túl vagy. Légy elszánt és menj végig az úton. Nagyon nem lenne jó, ha az utolsó néhány méteren buknál el. Ezekben a napokban egy kellemes meglepetéssel szolgál valaki, aki nagyon közel áll hozzád. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében közelebbi kapcsolatba kerülhetsz valakivel, aki igen nagy hatással lehet rád. A vele való ismeretséged azonban hamar más megvilágításba helyezheti az eddig megszokott dolgaidat és talán nem hagy nyugodni a gondolat, hogy az életed egyes elemein talán ideje lenne változtatni. Bármibe is kezdesz, légy megfontolt, nehogy a fürdővízzel a gyereket is kiöntsd végül.

A hét második fele izgalmakat és talán egy kis ideges káoszt hoz, de egyben egy alkalmat is arra, hogy valakivel egy új szintre helyezd a kapcsolatodat. Ezekben a napokban akár szokatlan megoldásokra is kényszerülhetsz, de légy nyitott és rugalmas ezekkel kapcsolatban, könnyen lehet, hogy végül mindez egy új világ kapujába repít téged. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.