Heti horoszkóp 2020. március 16. – március 22. – Ami késik, nem múlik

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.14. 17:05

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első fele alkalmat adhat számodra, hogy olyasmivel is foglalkozz, amelyre amúgy rendszerint a kelleténél kevesebb időd marad. Lehet ez papírmunka, vagy valamilyen hivatalos ügy, igyekezz koncentrálni, mivel egy sor tényező akadályozhatja most a munkádat. Ezekben a napokban egy fontos döntést is meg kell hoznod, vedd komolyan!

A hét második felében elképzelhető, hogy extra felelősséget, vagy költséget kell vállalnod, hogy a tisztesség és a becsület talaján maradj, ami miatt talán a szokásosnál feszültebb lehetsz, de soha ne feledd, te vagy az, akinek a jó példával kell elöl járnia és utat mutatnia a többieknek. Mindez pedig szükséget és lehetőséget ad számodra arra is, hogy felülvizsgálj néhány dolgot és talán egy emberi kapcsolatot is az életedben. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében az életed egy területén megláthatod a lehetőséget egy változásban és amennyiben sikerül rugalmasan hozzáállnod a dolgokhoz, komoly lehetőség kapujában találhatod magadat. Most lehetőséged nyílik arra is, hogy előléptetést, vagy kedvezőbb pozíciót harcolj ki egy alku során. Élj vele!

A hét második fele szenvedélyt hozhat számodra, de ahhoz, hogy igazi áttörést érj el egy dologban, kockázatot is kell vállalnod. Vonzó, karizmatikus egyéniség vagy és ez most erősebben kidomborodik és hatással lesz az emberi kapcsolataidra is. Mindezek mellett azonban kiemelten ügyelned kell arra, nehogy egy elbizakodott lépés végül a visszájára fordítsa az eseményeket körülötted. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

.