Heti horoszkóp 2020. március 16. – március 22. – Ami késik, nem múlik

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.14. 17:05

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében gondolkodásod legyen ésszerű és logikus, de ügyelj a legapróbb részletekre is, bármibe is fogsz bele. Ne feledkezz meg az apró betűs részekről sem, most talán éppen az hordozza a dolgok lényegét számodra. Most jó alkalmad lehet arra, hogy eladj valamit, vagy meggyőzz valakit akár magán, akár a karriered ügyében.

A hét második fele az elszántságról és a kötelességtudatról szólhat számodra, de kiegyensúlyozott és koncentrált leszel, ami alkalmat ad számodra arra is, hogy egy lépéssel közelebb kerülj egy hőn áhított célodhoz. Valaki, aki eddig ellenállt neked, most végre feladja az álláspontját és egy neked kedvező döntést hoz. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében légy koncentrált és komoly, de ne felejtsd otthon a kritikus énedet sem. Néha ugyanis teljesen hitelesnek tűnő információkról, vagy éppen emberekről is kiderülhet, hogy bennük valójában semmi valóságos nincs, vagy legalábbis erős fenntartással érdemes közeledni hozzájuk. A józan eszed most megmenthet egy csalódástól, vagy éppen egy felesleges kiadástól.

A hét második fele számodra egy új lehetőségről szólhat, amikor megjelenik a távolban egy reménysugár, amelybe kapaszkodva ismét elfoghat az a kellemes izgalom, melyet annyira szeretsz. Önbizalomra és kitartásra van most szükséged és arra, hogy még olyan emberek társaságában se veszítsd el a reményt, akik folyamatosan visszahúznak téged a kishitűségükkel. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.