Heti horoszkóp 2020. március 16. – március 22. – Ami késik, nem múlik

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.14. 17:05

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első fele kiváló alkalmat ad arra, hogy egy kicsit több időt tölts el valakivel és ez lehetőséget ad arra, hogy olyan témák is szóba kerüljenek, amelyeket eddig nem volt alkalmad érinteni. Az is elképzelhető, hogy egy megváltozott helyzet miatt most valakivel a kapcsolatod jellege is megváltozik. Légy óvatos, ne lépj át határokat, mivel ezek a napok alaposan átformálhatják az emberi kapcsolataidat, melyeknél fontosabb dolog nem nagyon van az életben.

A hét második felében türelemre és kitartásra lesz szükséged, nem csak magad miatt, hanem azért is, mert a környezetedben sokak számára, még ha nem is vallja be, mintának számítasz és nagyban adnak a véleményedre. Légy felelős, mutass példát, lehet, hogy ezzel segítesz a legtöbbet most a környezetednek. Ezekben a napokban meglepő helyről kérnek tőled tanácsot, támogatást. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében erős késztetés lehet benned, hogy megvalósíts valamit, belefogj valamibe. Legyen ez a dolog azonban bármennyire is fontos számodra, figyelembe kell venned a körülményeket és a körülötted lévők helyzetét. Lehet, hogy most egy olyan verzióban kell gondolkodnod, amely csak részmegoldást hoz számodra. Ne aggódj azonban, ami késik, nem múlik.

A hét második fele viszont előreláthatólag sikeresen alakul számodra és ez a magánéletedre is hatással lesz. Egy jó döntéssel most extra pénzbevételekre is számíthatsz, az ezzel járó önbizalom pedig a magánéletedre is hatással lehet. Valakit most sokkal vonzóbbnak találsz, mint általában és ez előrevetíti a hét vége kellemesen alakuló programját is. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.