Heti horoszkóp 2020. március 16. – március 22. – Ami késik, nem múlik

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.03.14. 17:05

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében gyors helyzetfelismerő képességre lehet szükséged egy szituációban és olyan döntést meghoznod hamar, amelyre normál esetben sokkal több időt hagytál volna. Igyekezz hát minden összetevőt számításba venni, légy racionális, de hallgass a megérzéseidre is. Lehetőséget kaphatsz egy új szintet elérni. Vedd célba!

A hét második felében ügyelned kell az emberi kapcsolataidra, melyek közül különösen egy, komoly próbatételnek lehet kitéve. Gondolkodj racionálisan és ne téveszd szem elől, mi mennyit ér meg neked. Lehet, hogy most nem az a fontos, hogy kinek van igaza, hanem az, hogy ki szorul segítségre. Értékeld a megfelelő helyükön az eseményeket, melyek körülötted történnek. >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezz a szeretteidre összpontosítani, egyben figyelembe venni azt a tényt, hogy most talán mindenki érzékenyebb a szokásosnál körülötted. A feszültség, amely most benned is megvan, ne arra adjon okot, hogy ellökj magadtól olyanokat, akik amúgy éppen a legfontosabbak számodra. Érd el a lehető legnagyobb belső nyugalmat és igyekezz másokat is erre inspirálni magad körül.

A hét második fele egy esély kihasználásáról szólhat. Jó időzítéssel és helyzetfelismeréssel ugyanis most alkalmad lehet valamely területen akár még egy olyan nagy dobásra is, amely azután kihat az egész hátralévő életedre. Mindez pedig a magánéletedre is kihatással lehet. Most légy nagyon koncentrált, ha ott az sansz, ragadd meg! >>> Itt a márciusi havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.