Havi horoszkóp 2020. május – Kitartásod gyümölcse

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.04.28. 17:04

A Rák kerülje el a csapdákat, a Skorpió ne féljen egy kompromisszumtól. Május havi horoszkóp.

Kos – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kötelességtudatod és odaadásod elismerést hozhat számodra, amely megmutatkozhat egy előrelépési lehetőségben, de akár pénzügyi területen is. Erre pedig még te magad is ráerősíthetsz azzal, ha megpróbálod kihasználni az adódó lehetőségeket. Ehhez pedig most az önbizalmad és a körülmények is adottak lesznek.

A hónap közepe számodra kedvező lehet a vásárláshoz, vagy az eladáshoz is, de ahhoz is, hogy önmagadat próbáld ki egy új helyzetben, vagy új körülmények között. Foglalkozz bármivel is, most ügyelj a részletekre is, mivel nem mindig a legelső és legkézenfekvőbb megoldás lesz egyben a legkedvezőbb is számodra.

A hónap utolsó harmada a hosszú távú dolgokról szólhat számodra és ez érintheti a terveidet, de a magánéletedet is. Lehet, hogy most egy olyan elképzelés ölt tested körülötted, amely akár évekre is meghatározhatja az életedet, de a magánéletedben is ez az irány kap most nagyobb hangsúlyt. Talán valakivel elköteleződsz, vagy megerősítesz valamit, amely már eddig stabilitást adott az érzelmeidben. >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Bika – havi horoszkóp

A hónap első időszakában nyomás alatt lehetsz és a teher, amely rád nehezedik időnként annyira nyomasztó is lehet, hogy már túlzásnak is érzed. Szerencsére hamar kiderül, hogy mindezt nem a semmiért vállaltad be, így végül legalábbis a fejedben valószínűleg hamar a helyére fog kerülni minden. Ezekben a napokban döntéseiddel kerüld a kockázatot!

A hónap közepén egy váratlan esemény először szorongást, félelmet kelthet benned, de ennek hatása igen hamar elmúlik, amikor felébred benned a természetes életösztön és a megoldásokra terelődik a figyelmed. Most is, mint megannyi más esetben ki fog derülni, hogy téged nem olyan fából faragtak, akin ki tudna fogni egy nehezebb időszak. Légy tudatos és menj a magad feje után most is!

A hónap utolsó szakaszában fontos híreket kaphatsz és ezekkel kapcsolatban fontos döntéseket kell majd meghoznod. Ezekben a napokban egy kreatív áttörést érhetsz el, ami szinte pillanatok alatt a helyzet urává tesz majd téged. Ezekben a napokban elismerő és csodáló pillantások kísérnek utadon, ami lehetővé teszi, hogy újabb követőkre, partnerekre, de akár barátokra is találj. >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.