Havi horoszkóp 2020. május – Kitartásod gyümölcse

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.04.28. 17:04

Mérleg – havi horoszkóp

A hónap első időszakában a belső egyensúlyod lehet az alapja annak, hogy ne tudjon semmi és senki sem eltéríteni terveidtől, szándékaidtól. Túlságosan sokáig azonban nem kell kitartanod, hiszen ezekben a napokban szinte az életed összes területén egyszerre simulnak ki a dolgok és mintegy varázsütésre a helyére kerül minden az életedben. Természetesen ezt nem csupán a szerencsének, hanem jó részben a saját kitartásodnak is köszönheted.

A hónap közepén nem nélkülözheted a józan eszedet és a jó megfigyelőképességedet, amikor megítélsz egy lehetőséget, vagy ajánlatot, amely első pillantásra szinte kihagyhatatlannak bizonyul. Neked azonban jó érzékkel szükséged lesz arra a bizonyos második pillantásra is, amely már némileg árnyalhatja az összképet. Használd ki, hogy jó a megfigyelőképességed és képes vagy a dolgok mögé is belátni!

A hónap végére egy kis időre felgyorsulnak körülötted a dolgok és ez nem csak a munkádat, hanem a magánéletedet is érintheti, ha nem vigyázol. Igyekezz kerülni a feszült szituációkat és ügyelj arra, nehogy egy probléma még a családoddal való kapcsolatodat is megzavarja. Tekints úgy a szeretteiddel való viszonyra, mint egy szigetre, amely védve van a hullámok és a viharok támadásától. >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Skorpió – havi horoszkóp

A hónap elő időszakában erős nyomás alatt lehetsz, de kitartással és fokozott felelősségvállalással hamarabb túljutsz majd a dolgok nehezén, mint gondolod. Ezekben a napokban kerüld a felesleges kockázatot és igyekezz tartalékolni egy olyan időszakra, amikor több erőforrásra lehet szükséged, hogy előrelendítsd magad körül a dolgokat. A gyors változások és a gyors döntések időszaka várhat most rád.

A hónap közepén egy kompromisszumot kell megkötnöd, amelyhez talán elsőre nem nagyon fűlik majd a fogad, de hamar be fogod látni, hogy ez ebben a helyzetben elkerülhetetlen. Rugalmasságod, nyitottságod azonban hamar győzedelmeskedik és te ismét felülkerekedhetsz az életed egy nehéz szakaszán. Figyelj és tanulj, mert most jó esélyed van arra, hogy a győztesek oldalán találd magadat.

A hónap végén egy váratlan találkozás, vagy ismeretség átírhatja a naptárodat, de te ezt egyáltalán nem fogod bánni, hiszen a magánéletedet is rendkívül pozitívan érinti majd. Ezekben a napokban vonzónak érezheted magadat és ezt a környezeted is vissza fogja igazolni. Használd ki ezeket a napokat, hiszen most úgy fogsz működni, mint egy élő mágnes. Légy jóba önmagaddal és igyekezz a szokottnál is többet adni a megjelenésedre. Meglesz az eredménye!  >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.