Havi horoszkóp 2020. május – Kitartásod gyümölcse

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.04.28. 17:04

Vízöntő – havi horoszkóp

A hónap első időszakában minél felelősségteljesebb és kitartóbb leszel, a jutalom is annál nagyobb lesz számodra. Mindez pedig új lehetőségekben és a pénzügyek terén is hamar meg fog mutatkozni. Ezekben a napokban ugyanakkor fokozottan ügyelned kell arra, nehogy túlzott kockázatvállalással csökkentsd azt az eredményt, melyet verejtékes munkával értél el. Kísértésre pedig bőven lesz alkalom, különösen akkor, ha mindez nálad egy kis könnyelműséggel is párosul.

A hónap közepén egy váratlan helyzetben meg kell találnod a saját egyéni megoldásodat, ami miatt egyesek a környezetedben talán szokatlannak ítélhetik a viselkedésedet. Ne törődj most azzal, mit gondolnak mások, hamarosan úgyis beszélnek helyetted azok az eredmények, melyeket elérsz. A hozzád közelállók esetében viszont szánj elegendő időt arra, hogy megmagyarázd, mit miért teszel és akit kell, vonj is be a döntéseidbe.

A hónap végére megtalálod a belső egyensúlyod és harmóniába kerülsz a körülötted zajló folyamatokkal. Ezekben a napokban értékes útmutatást kaphatsz egy olyan helyről és olyan személytől, ahonnan egyáltalán nem számítottál ilyesmire. Most hosszabb távon is elköteleződhetsz és tervezhetsz, ráadásul jobb feltételekkel, mint azt talán várod. >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Halak – havi horoszkóp

A hónap első időszakában gyors és váratlan változások okozhatnak izgalmat benned, amelyeket, ha rugalmasan és nyitottan kezelsz, pozitív hatással lehetnek az életedre. Ezekben a napokban egy lehetőségről kell döntened, amely talán nem pontosan abba az irányba viszi az életedet, melyet elterveztél, de a végeredmény mégis elfogadható lehet számodra. Mielőtt döntenél, járd körül alaposan a témát és oszd meg annak felelősségét minden érintettel.

A hónap közepe jó hírekkel köszönt be, ami benned a felszabadultság és az öröm érzését hozza vissza. Most egy sor olyan dologra is lehetőséged lesz, melyet egy ideje nélkülöznöd kellett és egy régi tervedet is megvalósíthatod végre. Ezekben a napokban fogékony lehetsz arra, hogy kipróbálj valamit, amit nem is olyan régen még elképzelhetetlennek tartottál.

A hónap végén elfoghat a türelmetlenség, mivel egy lényeges ügyed késedelmet szenvedhet külső körülmények okán. Igyekezz higgadtan reagálni az eseményekre és a helyén kezelni a problémát, melyet okoz. Légy racionális és ne ess túlzásokba, tartózkodj különösen az erőteljes érzelmi reakcióktól. A hónap utolsó napjaiban egy váratlan kellemes hír amúgy is elfeledtet veled minden bánatot. >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

.