Havi horoszkóp 2020. május – Kitartásod gyümölcse

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.04.28. 17:04

Ikrek – havi horoszkóp

A hónap első időszakában türelmed és elszántságod eredményessé tehet, de ehhez nem szabad hagynod, hogy valaki elvonja a figyelmedet a fő irányvonaladtól. Ezekben a napokban pontosan emiatt némi feszültséget kell majd kezelned, hiszen a környezetedben nem biztos, hogy mindenki egyformán értékeli majd az igyekezetedet az eredmények érdekében. Igyekezz empatikusan közelíteni ezekhez az emberekhez és tompítsd a dolgokat, ahol csak lehet.

A hónap közepén gyors reflexekkel kellene reagálnod egy hirtelen kialakuló helyzetre, döntést kellene hoznod, amit nem biztos, hogy lesz időd megvitatni valakivel, akit rajtad kívül is érinthet. Legyen bármennyire is kecsegtető a helyzet, légy megfontolt és higgadt. Inkább hagyj ki egy jó lehetőséget, mintsem hogy végül a másik oldalon kárt kelljen elszenvedned.

A hónap végére viszont kitisztul a kép körülötted és jó esélyed lehet egy utazást, vagy egy programot véglegesítened. Ezekben a napokban végre hosszabb távú döntéseket is hozhatsz anélkül, hogy ezzel bármilyen felesleges kockázatot kellene vállalnod. Ügyelj arra, hogy jól határozd meg a célt és próbáld élvezni az oda vezető utat is. Néha ugyanis az út maga az élvezetesebb.  >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Rák – havi horoszkóp

A hónap első időszaka megpróbáltatásokkal lehet teli, de a te rugalmas, alkalmazkodó hozzáállásoddal ezen különösebb probléma nélkül leszel képes túl lenni. Ezekben a napokban egy túlzó felelősségvállalás alól kell kibújnod, mely csapdákat és felesleges feszültségeket okozna, és amelybe egy közeli ismerősöd szeretne bevonni. A megoldás egyszerű, csak egy udvarias nemet kell mondanod.

A hónap második fele egyre jobb híreket és megélénkülő társasági életet hoz számodra, most jó időszak lehet mindez arra, hogy egy megfakuló barátságot is felújíts, vagy esetleg akár még új alapokra is helyezz. Ennek pedig jó apropója lehet egy utazás, amely most végre valóra válhat. Ezekben a napokban a vásárlás, vagy az eladás jó haszonnal kecsegtet, használd ki az adódó lehetőségeket!

A hónap utolsó időszaka lehetőségeket és kiváló alkalmakat hoz neked, de ezek némelyike előre nem látható kockázatokat is rejt. Ügyelj arra, hogy körülötted a dolgok minden részletére ráláss, mivel jó esélye van most annak, hogy egy bizonytalan helyzetben a rosszabbik verzió valósuljon meg. Bízz az ösztöneidben, de csakis ésszerűen kockáztass! >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.