Havi horoszkóp 2020. május – Kitartásod gyümölcse

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.04.28. 17:04

Oroszlán – havi horoszkóp

A hónap első időszakában kiderülhet, hogy a helyzetedet túlságosan pesszimistán ítélted meg, ami erőteljes felszabadító érzést okozhat benned. Légy azonban óvatos, mert az eufória, amely most elborítja az elmédet könnyelműségre csábíthat. Minden helyzetben igyekezd megőrizni a megfontoltságodat és ne mondj igent bármilyen bejövő ajánlatra.

A hónap közepén olyan változások történhetnek a környezetedben, melyet nem lehetett előre látni és józanésszel nem lehetett kalkulálni, így előfordulhat, hogy improvizálni leszel kénytelen. Szerencsére azonban te pontosan az az ember vagy, amelyik vészhelyzetben egy ponton mindig megtalálja a kiutat, így jó esély van arra, hogy győztesként kerülj ki ebből a szituációból is.

A hónap végén viszont egyre jobban felpörög körülötted az élet és kezdesz te is visszatérni a megszokott életritmusodhoz. Ezekben a napokban már a tudatos előrehaladás és építkezés jellemez majd és ez alól a magánéleted sem lehet kivétel. Most egy meglepetés is vár rád, amelynek az emléke talán egész életedben elkísér majd.  >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Szűz – havi horoszkóp

A hónap első időszakában jó hasznát veheted nyitottságodnak és alkalmazkodó képességednek, de eközben ügyelned kell arra, nehogy valaki visszaéljen a bizalmaddal. Különösen arra figyelj, hogy ne kerülj kiszolgáltatott helyzetbe, mert valaki most talán csak arra vár, hogy kihasználja az alkalmat és visszaéljen vele. Ezekben a napokban egy új ismeretség is vár rád, amely felpezsdítheti a társasági életedet is.

A hónap közepén egy okos ötlettel, elképzeléssel váratlan követőkre találhatsz, ami elindíthat benned valamit, ami talán meghatározó lehet az életed egy következő szakaszában. Lehet, hogy eljött az ideje annak, hogy egy kicsit kimozdulj a komfortzónádból és elkezdj kísérletezni néhány új szokással, vagy tevékenységgel. Számíts arra, hogy mindehhez valami új dolgot is meg kell majd tanulnod.

A hónap végén előfordulhat, hogy némi ellenállásba ütközöl, vagy valakinek az érdekeit sérted. Próbáld érdemi feszültség nélkül kezelni ezt a helyzetet, ha kell, akár úgy, hogy taktikai jelleggel egy időre visszavonulsz. Kerüld a hirtelen és átgondolatlan tevékenységet és a provokatív megjelenést. Dolgozz csendben, így nem kell időről időre másokkal foglalkoznod és gyorsabban tudsz haladni. A hónap utolsó napjaiban egy különleges és váratlan meglepetés ér majd. >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.