Havi horoszkóp 2020. május – Kitartásod gyümölcse

Horoszkóp minden hónapra

Horoszkóp

2020.04.28. 17:04

Nyilas – havi horoszkóp

A hónap első időszakában elismerés és továbblépési lehetőségek várnak, melyet az elmúlt időszaki hozzáállásod és kitartásod eredményez. Az önbizalom viszont, amely ezzel óhatatlanul is együtt jár, könnyen vezethet könnyelműségre, így ezen a ponton a megszokottnál is nagyobb tudatosságra lehet szükséged. Ráadásul most egy különösen kedvező ajánlat még extra csábítást is jelenthet neked.

A hónap közepén különösen ügyelned kell a világos és érthető kommunikációra, mivel jó esély van arra, hogy tevékenységeidet, döntéseidet félreértés övezi majd. Kommunikálj nyitottan és igyekezz megelőzni egy olyan helyzetet, amikor valaki elferdítve a tényeket olyasmivel vádol, amihez nincs közöd. Bármi is történik, kerüld a hirtelen érzelmi reakciókat most különösen a magánéletedben.

A hónap utolsó időszakában meg kellene fontolnod, hogy egy tervedtől visszalépj, vagy más formában valósítsd meg, de az is megoldás lehet, ha némileg átütemezed az előzetes elképzeléseidhez képest. Most a rugalmasság lehet a fő fegyvered és az, ha nem csinálsz érzelmi kérdést abból, hogy egy dolognak nem az lesz a kimenetele, amire számítasz. Ezekben a napokban értékes útmutatást kaphatsz egy nálad idősebb embertől.  >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Bak – havi horoszkóp

A hónap első időszaka váratlan változást hozhat az életedbe, de ennek örülni fogsz annak ellenére, hogy ennek okán hirtelen talán nagyon fel fognak pörögni körülötted az események. Ezekben a napokban igyekezz türelmesen és empatikusan bánni valakivel, aki közel áll hozzád és aki nálad sokkal nehezebben viseli a változásokat.

A hónap közepén nem lesz könnyű dolgod, ha valakit szeretnél meggyőzni arról, hogy te látod jól a világot magad körül és nem is biztos, hogy érdemes túl nagy hangsúlyt fektetned erre. Tedd, amit jónak látsz és helyesnek gondolsz, a jó példa amúgy is hamar ragadóssá válik és többet ér minden szónál. Ezekben a napokban valami, vagy valaki próbára teheti egy fontos kapcsolatodat, légy óvatos.

A hónap utolsó napjaiban vonzó és magabiztos lehetsz annyira, hogy akár még egy a szokottnál merészebb húzást is bevállalj, ami talán legvalószínűbben a külsődet érintheti. Talán egy új frizura, vagy egy a szokásosnál figyelemfelkeltőbb ruhadarab lesz, ami ezt okozza. Légy bátor és kezdeményező és ne félj ezen a területen egy kicsit most kockáztatni sem!  >>> Öt csillagjegy akik között a legszorosabb lehet a kapcsolat

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.