Heti horoszkóp 2020. június 1. – június 7. – Határozott fellépéssel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.05.30. 17:04

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében az emberi kapcsolataid szorosabbá válhatnak, amit egy esemény, vagy egy körülötted kialakuló helyzet csak tovább erősíthet. Ez az időszak remek alkalmat teremt, hogy valakivel egy új szintre lépj, vagy akár nagyobb elköteleződést vállalj az eddigieknél. Nem igaz ez viszont a pénzügyekre. Ezen a területen ezekben a napokban óvakodj a kötelezettségvállalástól!

A hét második felében magabiztos és kezdeményező lehetsz a magánéletben és a munkádban egyaránt. Ha új pozíciót, vagy hídfőállást építenél ki valahol, akkor most vágj bele ebbe. Tedd oda magadat, jelezd világosan az igényeidet, elvárásaidat és még te magad is meg fogsz lepődni, milyen pozitív lesz a hozzáállás ehhez. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében minden, ami körülötted zajlik, intenzívebb, színesebb lesz. Különösen igaz lehet ez a magánéletedre. Élvezed az ízeket, az illatokat és az együttlétet a szeretteiddel, vagy akár a barátaiddal. Ügyelj azonban arra, hogy a nagy lendületben nehogy végül olyan dologra is ígéretet tégy, amelyet később esetleg megbánnál.

A hét második felében fókuszálj egy rosszakaró, vagy gáncsoskodó személy provokációjára. Valaki ugyanis, aki rossz szemmel nézi a sikereidet, megpróbálhat olyan helyzetbe hozni, amely után neked kellene visszavonulnod, vagy elnézést kérned. Figyelj kiemelten a csapdahelyzetekre és azokra a kérdésekre, melyekre nincs igazán jó válasz. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.