Heti horoszkóp 2020. június 1. – június 7. – Határozott fellépéssel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.05.30. 17:04

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egyfajta kettősség jellemezheti a hangulatodat. Az egyik pillanatban még lelkesedsz valakiért, vagy valamiért, aztán ez hirtelen megváltozhat egy hír, vagy esemény hatására. Igyekezz tompítani, legalább külsőleg ezeket az ingadozásaidat és csak akkor mutass külsőleg is valamit, ha már eldőlt a végső álláspontod is.

A hét második felében egyre erősebbnek érzek valaki befolyását az életedre és nem biztos, hogy minden tekintetben a kedvedre való lesz. A szeretet és a ragaszkodás egy remek dolog és az életed fontos részét képezi, de lehet, hogy most valaki kezd túlmenni egy határon. Ha úgy érzed, fojtogató mindez számodra, kezd meg az óvatos távolodást. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A minőségi idő, melyet a hét első időszakában a szeretteiddel, vagy egy hozzád közelálló személlyel töltesz, most sokszoros hatású lehet, így igyekezz minél jobban kihasználni most. Ha kell, ütemezz át néhány feladatot, de ne mulaszd el a lehetőséget, hogy hosszú távon is emlékezetes élményeket élj át valakivel, aki fontos számodra!

A hét második felében egy felfedezést tehetsz, vagy egy titokra derül fény és ez egy új lehetőséget, akár új irányt mutathat meg számodra. Most bízhatsz a megérzéseidben is, legyenek azok biztatóak, vagy épp figyelmeztetőek. Persze ne feledkezz meg a józan eszedről sem. Ha túlságosan jó például egy ajánlat, ott valami biztosan nem stimmel. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.