Heti horoszkóp 2020. június 1. – június 7. – Határozott fellépéssel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.05.30. 17:04

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében nemcsak magabiztosnak és vonzónak érezheted magadat, de szerencsésnek is, mivel az életed egy területén hirtelen áll be egy pozitív változás. Most növelheted népszerűségedet, de a pénzügyi területen is előbbre léphetsz. Valaki egy csodálatos lehetőséget kínálhat neked, de légy óvatos vele. Ne vállalj túl magas kockázatot most!

A hét második felében ingerlékennyé válhatsz, mivel valaki megpróbálja kihasználni a jóhiszeműségedet, vagy a határokat feszegeti kettőtök kapcsolatában. Légy bármennyire is feldúlt, igyekezz kerülni a szóbeli agressziót és próbáld higgadtam megoldani az ügyet. Légy nyitott a kompromisszumra, de tűzz le egy zászlót is, amely a végső határt jelöli ki nálad. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében egyre növekvő szabadságvágy dolgozhat benned és ez talán arra ösztönöz, hogy harcolj meg egy pozícióért a munkádban, vagy akár a magánéletedben. Ha pedig hajlandó vagy némi kockázatot is vállalni, elképzelhető, hogy még egy eddig általad ellentmondásosnak tartott dologba is érdemes belevágnod.

A hét második felében igyekezz figyelmesen hozzáállni az ötletekhez és elképzelésekhez, melyeket egy hozzád közeli ismerős szállít neked. Légy őszinte azonban, ha azt érzed, hogy számodra nem vonzó az alternatíva, amit kínálnak. Mondj nyugodtan nemet, ha kell. Az igazán jó kapcsolatnak el kell bírnia a kritikát is. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.