Heti horoszkóp 2020. június 1. – június 7. – Határozott fellépéssel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.05.30. 17:04

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében a kezdeményező szerep hozhatja meg számodra a sikereket. Ha új pozíciót foglalnál el, előléptetésre vágysz, vagy a magánéletedbe hoznál egy új szintet, akkor most van itt az ideje, hogy letűzd a zászlót. Légy őszinte, magabiztos és az eredmény nem marad el. Ezekben a napokban valaki szinte rajongással tekint majd rád.

A hét második felében a diplomáciában jeleskedhetsz. Ha van egy elvarratlan szál valakivel a kapcsolatotokban, esetleg egy megromlott viszonyt szeretnél tisztázni, akkor ezeknél a napoknál jobbat keresve sem találhatnál. Légy most kompromisszum kész és főleg ne hagyd magadat kihozni a sodrodból! >>> Itt a június havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele pozitív változásokkal és egy kaland ígéretével hoz izgalmat az életedbe. Ezekben a napokban alkalmad lehet megélni a szenvedélyedet valakivel, aki talán már közel áll hozzád, de az is lehet, hogy most ismered meg. Most betekintést nyerhetsz egy titokba is, amely megváltoztathatja a kialakult képedet egy számodra fontos dologról, vagy emberről.

A hét második felében egy régi emlék, vagy régi érzelem, hangulat térhet vissza az életedbe, melyet egy találkozás, vagy egy esemény indít el benned. Mindez alkalmat adhat arra, hogy elvarrj bizonyos szálakat az életedben és pontot tegyél egy régi emlékre, amely talán még máig is kísértett bizonyos napokon. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.