Heti horoszkóp 2020. június 1. – június 7. – Határozott fellépéssel

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.05.30. 17:04

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében a szeretet, a béke és a harmónia jellemezheti a napjaidat, de ezért neked is tenned kell. Adj alkalmat önmagadnak arra, hogy megéld ezeket az érzéseket, akár úgy is, hogy most a feladatokat és a kötelességet egy kis időre háttérbe szorítod. Vedd úgy, hogy most töltőre teszed magadat néhány napra! Minden meg fog várni, pont ott lesz, ahol hagytad, hidd el!

A hét második felében érzékeny témákra kerülhet sor a környezetedben és ez talán személyesen téged is érinthet. Ezekben a napokban őszinte vallomások hangozhatnak el és egy titokra is fény derülhet. Ezek között pedig olyan is lehet, melyre nem számítasz és talán nem is túlzottan fogsz örülni neki. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében az elköteleződés lehet a fő topik az életedben. Ez vonatkozhat rád is és arra késztethet, hogy átgondold, mi az, amit még érdemes bevállalnod és mi az, ami már nagyban akadályoz a fejlődésben, vagy korlátozza a szabadságodat. Gondolkodj hosszú távon, légy gyakorlatias, most az segíthet a döntésekben.

A hét második fele ideális lehet a kreatív munkára, az ötletek megvalósítására. Ezekben a napokban szinte kavarog majd az agyad, tele leszel friss elképzelésekkel és kialakulhat benned valami, ami meghatározhatja a közeli és a távoli jövődet is. Ne hagyd, hogy elsikkadjanak a gondolatok, melyek most megszületnek az elmédben! >>> Itt a június havi horoszkóp!

.