Heti horoszkóp 2020. június 15. – június 21. – Küzdelmek mentén

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.13. 17:04

Az Oroszlán nem kerülheti el a konfliktust, a Vízöntőt átjárhatja a harci szellem. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első időszakában lelkileg erős leszel és jelentős vonzerővel is bírsz majd, ami megkönnyíti számodra, hogy adott helyzetben elérd, amit akarsz. Most könnyen meggyőzöl embereket az igazadról, hatékonyabban kötsz üzletet, de arra is marad energiád, hogy kiállj valakiért, vagy megvédj valakit, aki nem olyan erős most mentálisan, mint te.

A hét második felében még kitart a bűbájod és ez jó hatással lehet a személyes kapcsolataidra, beleértve a közeli barátokat és egy intim viszonyt is. Arra is lehetőséged lesz, hogy új embereket ismerj meg, ezek közül pedig egynek esélye lehet arra, hogy egy új fejezetet nyisson az életedben, ha te is úgy akarod. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Bika – heti horoszkóp

A hét első felében mindenre nyitott lehetsz, ami a szórakozással, a társasági élettel kapcsolatos és úgy érezheted majd, hogy legszívesebben a kebledre ölelnéd akár az egész világot. Ez a felszabadult boldogság pedig, amely most árad belőled szinte mágnesként vonzza majd az embereket feléd, így ezekben a napokban egy dolog biztosan nem lesz jelen az életedben, ez pedig a magány.

A hét második felében olyan energiák gyülemlenek fel benned, melyeket muszáj lehet valahol levezetned. Kezdj hát magaddal valamit, kezdj hozzá egy új sporthoz, menj kirándulni, légy aktív az élet minden területén, beleértve az intimitást is. Valaki nagyon fogja értékelni azt a duzzadó energiát, amely most ott dolgozik benned. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.