Heti horoszkóp 2020. június 15. – június 21. – Küzdelmek mentén

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.13. 17:04

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első időszaka jó híreket és javuló kapcsolatokat hozhat számodra. Most harmonizálhatod a viszonyodat valakivel, aki fontos számodra, de mostanában egy kellemetlen közjáték talán távolabb lökött benneteket egymástól. Ezek a napok kiváló alkalmat adnak üzleti tárgyalások és vásárlások lebonyolítására is.

A hét második fele békét és harmóniát hoz, de remek alkalmakat arra is, hogy kikapcsolódj, bulizz, vagy személyes kapcsolatokat ápolj. Ezekben a napokban egy találkozás nosztalgiát hoz az életedbe, de mindennek nem lesz hosszabb kihatása, hiszen te is tudod, hogy nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében a racionalitás és a céltudatosság jellemez majd, tele lehetsz friss ötletekkel és ezt örömmel osztod meg a környezeteddel is. Itt az ideje, hogy a karriereddel, vagy egy csoportban betöltött szerepeddel is foglalkozz, kezdeményezhetsz előléptetést, vagy például a fizetésed növelését is és ebben most értő fülekre találhatsz.

A hét második felében nagy lesz benned a győzni akarás, amit jól kiegészítenek a lehetőségeid is. Légy határozott és ne félj elmondani, mit gondolsz még akkor sem, ha az nem mindenkinek lesz kedvére való. Ezekben a napokban egy régóta meglévő kapcsolatodban következhet be törés, amely ideiglenes, vagy akár végleges szakítással is járhat. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.