Heti horoszkóp 2020. június 15. – június 21. – Küzdelmek mentén

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.13. 17:04

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében intenzív és tartalmas kommunikáció jellemez majd, amelyben intuitív módon szinte ráérzel olyan dolgokra is, melyek egy részét talán valakik rejtve szeretnék tartani előtted. Most néhány jó húzással komoly tiszteletet és népszerűséget harcolhatsz ki, melynek az eredményeképpen javul az érdekérvényesítő képességed a közvetlen környezetedben.

A hét második felében gyors felfogás és kitűnő helyzetfelismerés jellemez majd, pillanatok alatt átlátod magad körül a pályát és gyorsan kiszúrod, ha valahol valaki nem tiszta eszközökkel akar játszani. Mindez pedig nagyon fontos lehet egy döntés előtt, amely ezekben a napokban rád vár. Lépéseidnél most a racionalitás legyen a fő rendező elv. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Rák – heti horoszkóp

A hét első felében magabiztos és kezdeményező kész lehetsz, de közben fokozottan ügyelned kell arra, hogy ezzel ne tűnj agresszívnek valaki szemében. Igyekezz jó benyomást tenni az emberekre, így elérheted, hogy javaslataid értő fülekre találjanak. Ez az időszak alkalmas mindenfajta aktivitásra, új kezdetre és akár egy kis kockázatvállalásra is.

A hét második felében viszonylag csekély erőfeszítéssel érhetsz el jó eredményeket és úgy érezheted, hogy most semmi sem áll igazán az utadba. Ez azonban nem biztos, hogy minden tekintetben igaz lesz. Ügyelj a jó időzítésre és ne bízd el magadat. Légy határozott a veled szemben fellépőkkel és figyelj arra is, aki csak csendben kártékonykodik. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.