Heti horoszkóp 2020. június 15. – június 21. – Küzdelmek mentén

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.13. 17:04

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első időszakában kapcsolatba kerülhetsz valakivel, vagy egy csoporttal és ez az alkalom lehetőséget ad arra, hogy kifejtsd az álláspontodat egy téged élénken érdeklő kérdésben. Empátiát és érzelmi támogatást kaphatsz most, cserébe légy őszinte, de azért arra ügyelj, hogy ne fedd fel minden titkodat. Legyen egy zóna, ami csakis kizárólag a tiéd.

A hét második felében érezheted, hogy valaki vonzónak talál és ez vonatkozhat a külsődre, intellektuálisan, de akár mindkét módon is. Adj esélyt önmagadnak, hogy feloldódj ebben a kapcsolatban, igyekezd kihozni belőle a maximumot most. Törődj ezekben a napokban többet a külsőddel is, így nagyobb önbizalommal léphetsz ki egy esetleges nyilvános szereplésre is. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első fele élénk érzelmeket, esetleg érzelmi viharokat hozhat körülötted, de ezek nagyobb valószínűséggel nem téged fognak közvetlenül érinteni. A te szereped most elsősorban az lesz, hogy helyet biztosíts a válladon valakinek, aki ott elsírhatja a bánatát és vigaszt találhat. Furcsa módon mindez egy inspirációt is hozhat az életedbe.

A hét második fele bátorságot és szenvedély hozhat a mindennapjaidba. Ideális időszak lehet ez most számodra nehéz feladatok megoldására, de a sikerhez most szükséged lehet némi optimizmusra és talán egy kis kockázatvállalási hajlandóságra is. Ezekben a napokban valakit le fogsz nyűgözni és ez pozitívan hat a személyes, vagy a szakmai életedre is. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.