Heti horoszkóp 2020. június 15. – június 21. – Küzdelmek mentén

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.13. 17:04

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében igyekezz érzékenyen odafigyelni a közvetlen környezetedre, különösen azokra, akik nehéz helyzetbe kerültek, vagy gondoskodást igényelnének. A rád bízott titkokkal diszkréten bánj és ne használd fel azokat sehol még akkor sem, ha úgy érzed, ezzel nem ártasz senkinek. Valaki most közel szeretne kerülni hozzád, de készülj fel arra, hogy ha elfogadod a közeledést, nem úszol meg egy konfliktust sem.

A hét második felében nehéz lesz leküzdeni magadban az elfogultságot egy történet, vagy egy esemény kapcsán. Igyekezz a dolgokat több szemszögből is végigvizsgálni és mielőtt ítéletet mondasz, vagy kritikát fogalmazol meg valaki döntéséről, kérdezd meg magadtól, hogy te adott esetben mit tettél volna. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében szinte mindent elsöprő energia munkál benned, amely jó alapot ad arra, hogy végre befejezz valamit, de arra is, hogy elkezdj egy régóta halogatott projektet. Légy határozott és ha eldöntöttél valamit, vidd is végig a legjobb tudásod szerint. Valaki ezekben a napokban a határozott kiállásod miatt igen vonzónak tart majd téged, nem csak intim értelemben.

A hét második felében kihasználhatsz egy alkalmat arra, hogy rendezd a kapcsolatodat valakivel, akivel talán túlságosan is eltávolodtatok egymástól. Tedd meg te most az első lépést, gyakorolj gesztust még akkor is, ha úgy érzed, fordítva lenne helyes. Ne feledd, hogy a másik fél is ugyanezt gondolhatja. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.