Heti horoszkóp 2020. június 15. – június 21. – Küzdelmek mentén

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2020.06.13. 17:04

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első időszakában érzékenyen és kíváncsian fordulhatsz a misztikumok, esetleg az okkult tudományok irányába is és a szokásosnál is erőteljesebben érdeklődhetsz a természetfeletti jelenségek iránt. Mindezek a dolgok most gyógyítóan hathatnak nemcsak a te lelkedre, hanem erőt adhatnak valaki másnak is, aki közel áll hozzád.

A hét második felében kezdeményező kész, erős és bátor lehetsz, ösztöneid remekül működnek és szinte ráérzel azokra a lehetőségekre, melyeket most számodra felkínál az élet. Ezekben a napokban átjárhat a harci szellem is, különösen akkor, ha meg kell védened valakit a hozzád közel álló személyek közül. >>> Itt a június havi horoszkóp!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében növekvő ambíció és ezzel erősödő befolyás jellemezhet, ami jó alkalmat teremt arra, hogy elérd a célodat egy ügyben, vagy egy nehéz feladattal végre előrehaladást érj el. Légy kreatív és ne riadj meg a harctól sem, ha versenyezned kell, vagy ha biztosítanod a pozíciódat egy viszonyrendszerben.

A hét második felében optimistán és boldogabban tekinthetsz a jövőbe, amit egy elismerés, vagy egy siker alapoz meg és amely lehetőséget ad arra is, hogy javítsd a mentális és az egészségi állapotodat is. Ezekben a napokban kiemelten foglalkozz a megfelelő táplálkozással, különösen akkor, ha egy fizikai próbatétel előtt állsz, vagy egy szellemi erőpróba vár rád. >>> Itt a június havi horoszkóp!

.