Heti horoszkóp 2021. március 1. – március 7. – Bátor döntések

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.02.27. 16:02

A Mérleg egy kényelmetlen változásról dönthet, a Bak ismeretlen ösvényre tévedhet. Heti horoszkóp.

Kos – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan szituáció kerülőutat ígérhet számodra, de nem biztos, hogy élned kellene a lehetőséggel. Mindennek ugyanis következményei is lehetnek egy fontos kapcsolatodra, vagy éppen a társadalmi helyzetedre. Számodra mindig az egyenes út vezetett a megfelelő irányba, most sem érdemes másra váltanod.

A hét második felében a jövődről kell gondolkodnod és tenned annak érdekében. A kilátásaid jók, de némely döntésedet feszültség alatt hozod meg, ami komoly hibalehetőséget hordoz magában. Légy profi! Ügyelj arra, hogy világos célokat fogalmazz meg, adj határidőket magadnak ezek elérésére és tartsd is be ezeket. Ha pedig időközben jobb ajánlat érkezik, óvatosan módosítsd a terveket. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Bika - heti horoszkóp

A hét első felében úrrá lehet rajtad a lelkesedés és emiatt képes leszel arra is, hogy olyan kockázatot is vállalj, amelyre normál körülmények között nem kerülne sor. Igyekezd tudatosan, kívülről tekinteni a dolgokra és kivédeni egy gátlástalan manipulációt, amely ezekben a napokban mindent körülleng. Ne álmokat kergess, keresd a valódi lehetőségeket! 

A hét második felében megfelelő önbizalommal kell közeledned egy megoldandó feladathoz. Az elvárásaidnak összhangban kell lennie a lehetőségeiddel és a képességeiddel, de nagyon kell ügyelned arra is, hogy felesleges dolgokra és emberekre ne fecséreld a drága idődet. Most a hatékonyság legyen a fő szempontod. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.