Heti horoszkóp 2021. március 1. – március 7. – Bátor döntések

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.02.27. 16:02

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében egy váratlan eseményre gyors és okos reakcióval kell válaszolnod és elképzelhető, hogy a szokottnál többen hallgatnak majd a véleményedre is. Légy felelős egy ilyen helyzetben, mert egy esetleges tévedésednek most talán másokra is kellemetlen hatása lehet. Most ráadásul egy új kapcsolat is bonyolíthatja körülötted a helyzetet.

A hét második felében nemcsak magabiztosnak és vonzónak érezheted magadat, de szerencsésnek is, mivel az életed valamely területén hirtelen egy pozitív változás áll be. Most növekedhet népszerűséged, de a pénzügyeidben is előbbre léphetsz. Valaki ráadásul egy csodálatos lehetőséget kínálhat neked, de légy óvatos vele. Ne vállalj túl magas kockázatot! >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Rák – heti horoszkóp

Általában mindenki értékeli az őszinteséget, kivéve akkor, amikor mindez éppen őt érinti. A hét első felében előfordulhat, hogy az igazság kimondásával valakinek a lelkébe taposol. Senki sem szereti, ha szembesítik őket a gyengeségükkel, vagy azzal, hogy valójában egy álomvilágban élnek. Nekik a kijózanodás fájdalmas lehet. Légy kíméletes!

A hét második felében lehetőséged adódik arra, hogy a karriered, vagy a pénzügyeid terén tegyél meg valamit, miután megnyílik előtted egy remek új munkalehetőség, vagy egy pénzügyi befektetés. Mint mindig, most is kellő önismerettel vágj bele mindebbe és ha úgy érzed, hogy valami neked nem való, azt inkább hagyd ki. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.