Heti horoszkóp 2021. március 1. – március 7. – Bátor döntések

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.02.27. 16:02

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében esélye van annak, hogy valami új dolog kezd el készülődni az életedben. Köthetsz új barátságot, ismeretséget és megismerhetsz új ételeket, de arra is van esély, hogy egy pénzügyeket is érintő lehetőség kerül a látókörödbe. Ezekben a napokban ügyelj különös tekintettel a külső megjelenésedre! Kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor számít.

A hét második időszakában kritikus szemmel kell vizsgálnod a körülötted zajló eseményeket és meg kell próbálnod összefüggéseiben megértened a világot, amely körülvesz. Igyekezz kiolvasni a jövőt a hírekből és próbálj felkészülni egy változásra, amely hamarosan bekövetkezik. Gondolkodj most pozitívan és optimistán! Minden okod meglesz erre! >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében hajlamos lehetsz némi kísérletezésre és ennek során olyan ösvényre tévedhetsz, amely egy váratlan döntési helyzet elé állít. A dolgok nagyobbik része ezek után pedig rajtad múlik majd. Vajon lesz-e benned elég bátorság és elszántság ahhoz, hogy belépj egy olyan ajtón, amely mögött egy az eddiginél nagyobb bizonytalanság, de talán egy nagyobb siker és jobb élet vár?

A hét végén le kell mondanod valamiről, vagy vissza kell lépned egyet valamely területen, aminek először talán nem örülsz túlságosan, viszont ez egyben lehetőséget is ad számodra arra is, hogy újragondolj bizonyos dolgokat. Lehet, hogy a kezdeti negatív érzelmek eltűnnek és rá fogsz jönni, így számodra egy kedvezőbb leosztás valósulhat meg. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.