Heti horoszkóp 2021. március 1. – március 7. – Bátor döntések

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.02.27. 16:02

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében megérhet a helyzet ahhoz, hogy egy kapcsolatodat illetően meghozz egy régóta halogatott döntést. Ne feledd, hogy minden lépés egy új lehetőséget is kínál számodra, még ha ez nem is biztos, hogy kényelmes és komfortos lesz az első időkben. A változás mindig kényelmetlenséggel jár, de ez most számodra elhozhatja a megkönnyebbülést hamarosan.

A hét második felében a jó hírek és a lelkes optimizmus jellemezheti a napjaidat és ez nem csak a magánélet, hanem a munka terén is éreztetheti a hatását. Ha valamilyen új dologba kezdenél, ne habozz, hiszen ezeknél a napoknál alkalmasabbakat keresve sem találhatnál erre. Ha van egy feldolgozatlan magánéleti szál az életedben, most nyugodtan összeszedheted a bátorságodat és pontot tehetsz annak a végére is. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében egy döntés, vagy egy lépés előtt szükséged lehet némi érzelmi támogatásra a családtól, vagy a partneredtől. Most ráadásul előkerülhet egy régi emlék, vagy személy a múltból és ettől egy kissé sebezhetővé is válhatsz. Szerencsére olyan közegben élsz, ahol mindig számíthatsz a támaszra, ha éppen szükséged lenne rá.

A hét második fele jó hírekkel szolgál számodra és ezek a hírek új terveket, friss gondolatokat hozhatnak az életedbe. Ezek a napok jó alkalmat adnak kutatásra, friss információk beszerzésére és arra, hogy új irányt adj az életed egy igazán fontos részének. Most egy régi, talán szunnyadó kapcsolat felmelegítésével egy kölcsönösen előnyös, új lehetőség tárulhat fel előtted. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.