Heti horoszkóp 2021. március 1. – március 7. – Bátor döntések

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.02.27. 16:02

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében érezned kell, hogy valaki rendkívül vonzónak, szimpatikusnak talál. Mindez azonban, ha nem kezeled elég jól, kihathat egy meglévő kapcsolatodra is. Légy óvatos és jól gondold meg, milyen lehetőséget használsz ki és meddig a mész el. Nem biztos ugyanis, hogy végül minden úgy alakul, ahogyan elsőre képzeled.

A hét második felében fontos lépésre szánhatod el magadat egy régóta húzódó ügyben, de közben érdemes lenne odafigyelned egy megérzésedre is, nehogy elhamarkodott döntést hozz meg. Ezekben a napokban ráadásul olyan helyzetbe is keveredhetsz, amiben a családod tagját kell megvédened vádakkal, vagy egy külső kellemetlenkedéssel szemben. Légy határozott, állj ki a szeretteid mellett! >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első felében egy probléma megoldása közben talán sokkal mélyebbre kell ásnod a saját lelkedben, mint azt gondolod, hogy megleld a megfelelő utat. Ne aggódj, hamar megtalálod, amit keresel, különösen akkor, ha a pozitívan gondolkodsz. Közben érdemes odafigyelned annak a véleményére is, aki talán éppen ott van az orrod előtt.

A hét második felében egy ajándék körül foroghatnak a gondolataid. Talán egy ünnepre, vagy fontos eseményre, évfordulóra készülsz valakivel, aki nagyon kedves neked. Az ajándék azonban nem mostanra szól és nem itt teljesül majd és könnyen lehet, hogy egy utazással lesz kapcsolatos. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.