Heti horoszkóp 2021. március 1. – március 7. – Bátor döntések

Horoszkóp minden hétre

Horoszkóp

2021.02.27. 16:02

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében az életed egy területén új szabályok jöhetnek, de ezek nem biztos, hogy minden tekintetben elfogadható lesz számodra. El kell döntened, hogy akarsz-e, vagy tudsz-e megfelelni ezeknek, vagy más megoldások után kell nézned. Ha a döntésnek pénzügyi vonzata is van, ügyelj arra, hogy maradj meg a racionalitás határán belül.

A hét második felének hangulatát egy félreértés és az ebből adódó feszültség zavarhatja meg, amely lehet, hogy rávilágít arra, hogy valakit eddig talán rosszul ítéltél meg és fejben felruháztad olyan tulajdonságokkal is, amelyekkel valójában nem is rendelkezik. Vedd le hát és törölgesd meg azt a rózsaszín szemüveget és nézd meg magadnak az illetőt egy kicsit tüzetesebben is. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

Halak – heti horoszkóp

A hét első fele izgalmas változásokat hozhat az életed több területén is. A szakmai siker most olyan módon érkezhet meg, ahogyan már nem is számítottál rá, de a magánéletedben is történhet valami váratlan. Ezek a napok jó alkalmat adnak számodra a kísérletezésre mind a munkában, mind pedig a magánéletben is.

A hét második felében valakiről, akivel kapcsolatban eddig talán tévúton jártál, kiderül az igazság. Egy beszélgetés, vagy vita ugyanis megmutatja az illető valódi énjét és így most neked lehetőséged lesz arra, hogy eldöntsd, akarod-e hogy ez az ember a továbbiakban is az életed része legyen, vagy inkább az eltávolodást választod. >> Ez meg itt a március havi horoszkópod!

.