Heti horoszkóp 2021. augusztus 2. – augusztus 8. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.07.31. 18:00

Nyilas – heti horoszkóp

A hét első felében jó eredményekre számíthatsz, ha valamilyen szellemi teljesítményt szeretnél elérni. Ha tanulsz, vagy vizsgázol valamiből, esetleg fontos pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket kell meghoznod, akkor ezekben a napokban érdemes ezzel foglalkoznod. Most a tanácsodat is kérheti valaki, aki sokkal fiatalabb nálad. Válaszolj felelősen, mert talán nem is tudod, mennyit számít neki a véleményed.

A hét második felében gondolataidat egy titok foglalhatja le egy olyan témában, amellyel eddig talán csak felületesen foglalkoztál. Most igazi vadásszá válhatsz, mivel agyad sokkal részletesebben képes lesz értelmezni a kapott információkat. Egy fontos dologban viszont változhat a véleményed és győzni fog benned a józan ész. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Bak – heti horoszkóp

A hét első felében szórakoztató és egyben izgalmas szituáció alakulhat ki körülötted, melynek főszereplője egy érdekes, talán frissen megismert személy, aki lelkesedést hoz és inspirál a nagyobb kockázatvállalásra is. Ezekben a napokban felszabadulhatnak benned bizonyos gátlások és nagy lesz benned a kísértés, hogy valamilyen őrültséget kövess el, de azért érdemes lenne a józan eszedet is magadnál tartani, ha nem akarod később nagyon megbánni a forrófejűségedet.

A hét második felében lehetőséged lesz tudatni valakivel, hogyan érzel iránta, ami mélyítheti a köztetek lévő kapcsolatot, de arra is van esély, hogy mindez egy kellemetlen fordulatot hoz az életedbe. Ezekben a napokban fény derülhet egy függőséged mélyebb okaira is, így már csak rajtad múlik majd, mit kezdesz majd mindezzel az információval. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.