Heti horoszkóp 2021. augusztus 2. – augusztus 8. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.07.31. 18:00

Oroszlán – heti horoszkóp

A hét első felében az agyad élénken működik, a gondolataid egyik ötletről a másikra ugrálnak és ez megnehezítheti azt, hogy valamiben kellőképpen el tudj mélyedni. Próbálj lelassulni és ne akarj mindennel egyszerre foglalkozni. Állíts fel egy sorrendet és hordj magadnál egy jegyzettömböt, amelyekbe az új gondolatokat feljegyzed.

A hét második felében jó időben és remek feltételek között tehetsz meg valamit, aminek az eredménye komoly hatással lehet az azt követő napjaidra és talán még a pénzügyi helyzetedre is. Ez az eset is bizonyítja majd, hogy menyire fontos nyitott szemmel járni-kelni a világban, hiszen bármikor előttünk teremhet egy alkalom, amivel lendíteni tudunk a dolgainkon. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Szűz – heti horoszkóp

A hét első fele mozgalmasnak ígérkezik, különösen, ami a személyes kapcsolataidat illeti. Most egy előkerülő téma, vagy esemény hatására felpörög körülötted a kommunikáció, ami számodra maga a mennyország, hiszen te egy ilyen helyzetben kifejezetten lubickolni szoktál. Légy azonban most a szokásosnál óvatosabb a magadról kiadott információkkal, mert valaki arra készül, hogy visszaéljen azokkal. Ismered a mondást: ne szólj szám, nem fáj fejem!

A hét második felében egy olyan területen érhetsz el sikereket, ami mindenki számára komoly fegyverténynek minősül. Ezekben a napokban többen és jobban oda fognak figyelni arra, amit teszel, vagy mondasz és ez lehetőséget ad arra, hogy meggyőzd az embereket olyasmiről is, amely számodra fontos. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.