Heti horoszkóp 2021. augusztus 2. – augusztus 8. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.07.31. 18:00

Mérleg – heti horoszkóp

A hét első felében sokat tehetsz azért, hogy valakivel, aki fontos neked, javuljon a kapcsolatod, vagy közelebb kerüljetek egymáshoz. Igaz lehet ez akkor is, ha egy illetővel kapcsolatban negatív érzéseket is táplálsz, vagy ha a vele való viszonyod problémákkal terhelt. Ha pedig hajlandó vagy félretenni a büszkeségedet, igazán nagy haladást is elérhetsz ezen a téren.

A hét második fele a lelki boldogság jegyében telhet és szinte gyógyító erővel hatnak rád azok a szavak, melyekkel valaki elmondja a veled kapcsolatos terveit. A hét vége olyan lehet számodra, mint egy spirituális utazás, mely örömből, álmokból és meditációból áll. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Skorpió – heti horoszkóp

A hét első felében a világos beszédé lehet a terep. Ha valakinek el akarod mondani, mennyire fontos számodra és hogy mennyire szereted, vagy akár azt, hogy mi a gondod az illetővel, akkor ezek a napok különösen alkalmasak számodra erre a vallomásra. A kommunikációs képességeid az egekben, így a legjobb formában tudod előadni a kellemes és adott esetben a kellemetlen információt is.

A hét második fele szenvedélyt, romantikát hozhat az életedbe, de élénken tartja benned a kreativitás lángját is. Most remek érzékkel tudod kiválasztani, milyen módon jelenj meg a nyilvánosság előtt és a belőled sugárzó erővel szinte varázslóként bánhatsz. Ha egy új kapcsolatot kezdeményeznél valakivel, keresve sem találhatnál jobb időszakot erre. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.