Heti horoszkóp 2021. augusztus 2. – augusztus 8. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.07.31. 18:00

Vízöntő – heti horoszkóp

A hét első felében ideges feszültség munkálhat benned és könnyen lehet, hogy folyamatosan azt érzed majd, késében, lemaradásban vagy. Mielőtt belegabalyodsz a dolgokba, állj meg egy pillanatra és próbáld meg a helyzete más szemszögből szemlélni. Lehet, hogy csak egy kreatív ötlet kell és kiderül, rövidebb út is van oda, ahová el szeretnél jutni.

A hét második fele viszont számodra már a harmóniáról szólhat. Ha valakihez szeretnél közelebb kerülni, vagy elmondani neki, mit érzel, akkor ennél alkalmasabb időszakot erre nehezen találhatnál. Megfelelő idő ez nagy beszélgetésekre, melyek most a megszokottnál érzékenyebb témákat is érinthetnek anélkül, hogy ez különösebben nagy feszültséget okozna. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Halak – heti horoszkóp

A hét első felében kedves meghívást kaphatsz egy társasági eseményre, vagy egy rendezvényre. Lehet azonban, hogy az ott várhatóan megjelenők egy részével kapcsolatban van benned némi fenntartás. Légy nyitott és vállalj be most olyan helyzetet is, amelyben kimozdulsz a komfortzónádból. Ki tudja, kijöhet belőle még valami olyasmi is, ami végül tetszeni fog neked.

A hét második felében racionálisan és talán néha érzelemmentesen kell eldöntened valamit és van rá esély, hogy ezzel valakinek kellemetlenséget okozol, ami kiválthatja az illető rosszallását, haragját. Ha azonban úgy érzed, hogy helyesen cselekszel, ne habozz! Vannak helyzetek, amikor egy olyan erős léleknek kell meghatározni a dolgokat, mint amilyen te vagy. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

.