Heti horoszkóp 2021. augusztus 2. – augusztus 8. – Sugárzó erővel

Horoszkóp minden hétre

HoroszKópé

2021.07.31. 18:00

Ikrek – heti horoszkóp

A hét első felében kiemelten kell foglalkoznod az otthonoddal és a családoddal, amit az tesz időszerűvé, hogy egy váratlan esemény kissé összekuszálja az előre eltervezett programokat. Ez remek alkalom lehet arra, hogy egy sor más kérdésben is döntéseket hozz, vagy ezekről egyeztess másokkal, de közben ügyelned kell arra, nehogy csak növeld végül a viták számát, vagy a feszültséget magad körül.

A hét második fele zökkenőmentes kommunikációval, vidámsággal, felszabadultsággal telik számodra. Remek időszak ez régebbi nézeteltérések elsimítására, közeledésre valaki felé és arra is, hogy felszámold az akadályokat egy projekted elindításának útjából. Ezekben a napokban jó esélyed van arra, hogy egy pénzügyeket is érintő helyzetben kedvezményeket érj el. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Rák – heti horoszkóp

A hét első fele pozitív változásokat és egy váratlan izgalmat hozhat az életedbe és ez különösen a magánéletedet illetően nyilvánulhat meg, de hatással lehet a pénzügyeidre is. Ezek a napok megfelelőek arra, hogy egy kicsit kényeztesd magadat kívül és belül egyaránt és kihasználd a helyzetet, amely abból adódik, hogy most szinte képes vagy elcsavarni bárki a fejét, olyan erős energia árad belőled.

A hét második felében ügyelned kell a megfelelő kommunikációra a környezeteddel, mivel most jó esélye van annak, hogy ötleteiddel, elképzeléseiddel, vagy éppen a felismeréseiddel valakinek a lelkébe gázolsz. Különösen akkor legyél óvatos, ha felfedezel egy titkot, vagy valakinek megfejted a mögöttes gondolatait, motivációit. Nem mindenki örül neki, ha szembesítik a rögvalósággal. >>> Itt a havi horoszkópod is augusztusra!

Még nincs vége! A cikk folytatódik a következő oldalon.
.